Ashtanga Yoga

Jag och tjejen funderar starkt på att börja Yoga
Min tjej har yogat ganska många gånger och lyckades få med mig på en så kallad ”hot yoga” på Elixia en gång för några månader sedan.
Innan jag hade testat så hade jag en ganska så förutfattad mening kring Yoga. Jag trodde att man skulle sitta med benen i kors, handflatorna ihoptryckta och säga ”mmmmmmmmm” i 1 timma. Så var inte fallet!
Det var hur jobbigt som helst!

Vad som var värst var att jag har alltid ansett mig vara ganska så vältränad, men på yogan kunde en gammal tant på långt över 50 år bemästra olika tekniker jag bara kan drömma om att kunna utföra. Det tog lite på självförtroendet, men tankarna landade i bevittnandet av hur ”gamla människor” kunde göra saker jag inte kunde göra.
Yoga kanske inte är för mesar ändå?

Jag går ofta och oroar mig för saker redan innan de har inträffat. Jag lider nog lite av prestationsångest och har ganska höga krav på mig själv. Vilket resulterar i att jag redan innan har bestämt mig för att jag inte kommer prestera i närheten så bra som jag egentligen hade velat.
Även här tror jag att yogan kan hjälpa mig, genom meditationsmomenten i yogan kommer jag förmodligen bli lugnare, lära mig att  bearbeta onödiga (krävande) tankar för att sedan kunna fokusera på det som egentligen är av betydelse.
Som du märker så har jag redan nu ganska höga förhoppningar på Yoga, haha! 🙂

Vi funderar på att börja på Yoga Shala Kungälv eftersom de verkar vara väldigt trevliga och seriösa där. Men eftersom jag simmar och gillar det väldigt mycket så måste jag fundera liiite mer kring vad jag ska göra under nästa termin.
Den dagen den sorgen =)

Annonser

Om Cristoffer - kost, träning & tankar

Välkommen till min blogg! För ett tag sedan bestämde jag mig för att lägga mitt gamla liv bakom mig, det är dags att börja mitt nya! I mitt nya liv följer jag mina drömmar, försöker alltid förverkliga dom och ger sällan efter för rädsla. Förändringen går ut på att bryta gamla mönster & att vara mig själv. För ett tag sedan sa jag upp mig från ett av mina många arbeten som jag inte trivts på för att börja studera och förverkliga mina tankar och mål. Jag är 23 år & är förlovad med en underbar tjej som heter Jennifer. Numera studerar till undersköterska, äter lågkolhydratskost, tränar & försöker leva så naturligt jag bara kan för att må så bra som möjligt. De som känner mig sedan en längre tid känner förmodligen inte igen mig, men idag är jag den jag vill vara, idag är jag den personen jag vill att alla ska acceptera mig för att jag är. Hoppas du kommer gilla mig & min blogg. Var gärna med och diskutera mina inlägg, peace! Visa alla inlägg av Cristoffer - kost, träning & tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: