Sverigedemokrati på hög nivå…

Early campaign sticker of the Sweden Democrats...

Såg du Zlatans mål i 91 minuten!? Helt sjukt!!

Fast det var inte Zlatan mitt inlägg skulle handla om…
Det ska handla om Sverigedemokraternas presstalesman Erik Almqvist. Han ska ha varit ute på fyllan och kallat folk för både ”blatte lover” och ”hora”. Detta är såklart någonting han nekat och när han har blivit frågad av en journalist så har han sagt något i stil med ”nej nej, jag är inte en sån person som säger sådana saker”, detta kommer du se i ett av klippen nedan.
Det är lite skrämmande hur han kan ljuga journalisten rakt upp i ansiktet, man undrar hur många gånger han har gjort det förut?
Soran Ismail var på plats (som för övrigt är en av mina favorit komiker), mitt i tumulten. Han var en av de personer som inte tolererade Erik A’s beteende och även han blir i klippet nedan kallad massa kränkande saker av Erik A.

Jag vet inte vad detta säger om Sverigedemokraterna, om det ens har någonting med politik att göra. Men detta kunde jag inte låta gå förbi obemärkt!
Man undrar ju hur ”pappa” Jimmie Åkesson ska förklara bort sin ”sons” beteende?
Med tanke på att Erik A står Jimmie Å väldigt nära rent politiskt, så undrar jag om han inte redan visste hur Erik A är som person?
HÄR har du första klippet, och HÄR har du andra klippet, MÅSTE SES!!

Nu ska jag på delegationskurs, sen ska jag plugga resten av dagen, imorgon är det STORT prov i Medicin!! 😦

Annonser

Om Cristoffer - kost, träning & tankar

Välkommen till min blogg! För ett tag sedan bestämde jag mig för att lägga mitt gamla liv bakom mig, det är dags att börja mitt nya! I mitt nya liv följer jag mina drömmar, försöker alltid förverkliga dom och ger sällan efter för rädsla. Förändringen går ut på att bryta gamla mönster & att vara mig själv. För ett tag sedan sa jag upp mig från ett av mina många arbeten som jag inte trivts på för att börja studera och förverkliga mina tankar och mål. Jag är 23 år & är förlovad med en underbar tjej som heter Jennifer. Numera studerar till undersköterska, äter lågkolhydratskost, tränar & försöker leva så naturligt jag bara kan för att må så bra som möjligt. De som känner mig sedan en längre tid känner förmodligen inte igen mig, men idag är jag den jag vill vara, idag är jag den personen jag vill att alla ska acceptera mig för att jag är. Hoppas du kommer gilla mig & min blogg. Var gärna med och diskutera mina inlägg, peace! Visa alla inlägg av Cristoffer - kost, träning & tankar

2 responses to “Sverigedemokrati på hög nivå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: